Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατηγορία Εκδήλωσης

Ημερομηνία

5 Μαΐου 2023 - 6 Μαΐου 2023

Διεύθυνση Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο, ΓΝΑ Ιπποκράτειο

Τρόπος Παρακολούθησης

Φυσική Παρουσία

Καρδιονευρολογία “Αλληλεπιδράσεις Καρδιάς και Εγκεφάλου” 2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τη θερμή υποδοχή που έτυχαν τα δυο προηγούμενα συμπόσια, το 3rd Athens HaB Symposium, έρχεται για άλλη μια χρονιά να αναδείξει νέα δεδομένα για τη σύνθετη αλληλεπίδραση Καρδιάς – Εγκεφάλου σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο.

To 3o Συμπόσιο Καρδιονευρολογίας, όπως και τα δυο προηγούμενα, διοργανώνεται από την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τη Β’ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο απαρτίζεται από εξαιρετικά έμπειρους στο αντικείμενο της παρουσίασής τους ομιλητές, το 3 rd Athens HaB Symposium συνεχίζει την παράδοση των δυο προηγούμενων συμποσίων, φιλοξενώντας για άλλη μια χρονιά έναν εξωστρεφή και πολυσυλλεκτικό διάλογο μεταξύ διακεκριμένων ομιλητών.

Με το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον, που αποκτά η διαχρονικά αινιγματική αλληλεπίδραση καρδιάς – εγκεφάλου με το σύμπλοκο νευρωνικό, βιοφυσικό, βιοχημικό και ορμονικό υπόστρωμα, είμαστε πεπεισμένοι ότι το 3 rd Athens HaB Symposium θα τύχει της ίδιας θερμής υποδοχής, με τα προηγούμενα και θα αποτελέσει άξια συνέχειά τους.

Αυτή τη χρονιά, το 3 rd Athens HaB Symposium σας προσκαλεί από το Αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α «Ιπποκράτειο», στις 5 και 6 Μαΐου 2023 να συμμετέχετε σε μια ακόμη πρωτόγνωρη διαδραστική επιστημονική εμπειρία.

Η τιμητική παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας στις εργασίες του Συμποσίου θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία του.

Με φιλικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνος Τσιούφης

Καθηγητής -Διευθυντής Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Ιπποκράτειο Γ.Ν.Α Πρόεδρος του Συμποσίου